Αλέξανδρος Μαρκελόπουλος – Δεν ασχολούμαι με γυναίκες ξεπεσμένες ….

 

Σε μια μίνι συνέντευξη που είχαμε με τον Αλέξανδρο μας άνοιξε την καρδιά .

Καρφιά και αλήθειες από τον Αλέξανδρο Μαρκελόπουλο που σοκάρουν, Μία πολύ μεγάλη μερίδα γυναικών είναι ένας ψεύτικος καθρέφτης και το λέω εγώ που έχω χάσει το μέτρημα από γυναίκες πού είχα.. και αυτό με έκανε να καταλαβαίνω την άλλη μόνο με ένα βλέμμα..

Δηλαδή έχεις δώσει αξία σε πολλές που δεν άξιζαν; Ενώ ήξερες τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί..;

Ναι σχεδόν πάντα γνώριζα .. απλά πήγαινα με τα νερά της πάντα άφηνα να με νομίζει θύμα .. πολλές θέλανε απλά λίγο φήμη από μένα και τούς έκανα την χάρη…η δικά σε μια μπορώ να πω ότι της την παρά έκανα την χάρη… Σε κάποια συγκεκριμένη σίγουρα αναφέρεσαι …

Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό γιατί θεωρητικά λες ότι καμία δεν σε αγάπησε πραγματικά… Αυτό ακριβώς..?

Την ψευτιά τους την υποκρισία τούς.. το ότι σου λέει ένα σορό και από πίσω πάει με χίλιους… Λογικό.. η γυναίκα είναι από την φύση της ένα πλάσμα ψεύτικο ένα φίδι.. μην ξεχνάμε ότι χάρις την Εύα έπεσε κι ο Αδάμ από τον παράδεισο..

Πιστεύει πώς μία γυναίκα θα έφτανε ακόμα και σε έναν γάμο για να ζηλέψει αυτός πού πραγματικά θέλει..

Εννοείται αυτό.. πολλά παραδείγματα.. θα έφτανε βασικά λίγο πριν τον γάμο .. γίνεται αυτό καθημερινά.. και όταν γυρνάνε αυτός που πραγματικά ήθελε το τε τον διώχνει με ένα σορό δικαιολογητικά και ζει πλέον με αυτόν πού θέλει ενώ πέτυχε τον σκοπό της..

Αλέξανδρος Μαρκελόπουλος
Αλέξανδρος Μαρκελόπουλος

Μονολεκτική απάντηση στην ερώτηση το αν σου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο απαντάει…

Ίσως… Μπορεί.. και πάλι όμως θα ήταν και θα είναι έν γνώσει μου… Θα προτιμούσα βέβαια να μου πει καθαρά η άλλη ότι ξέρεις κάτι θέλω μια βοήθεια πάνω σε αυτό.. χωρίς να μπει σε ολόκληρη θεατρική παράσταση με σ’ αγαπώ και άλλα τέτοια.. μια γυναίκα δεν αγαπά .. ίσως νά θαυμάζει θα έλεγα από την πείρα πού έχω..

Τι σε χαλάει σε μια σχέση.. και πώς την διαχειρίζεσαι ;

Αλέξανδρος Μαρκελόπουλος
Αλέξανδρος Μαρκελόπουλος

Αν την έχω πατήσει με κάποια σίγουρα θα προσπαθώ μαζί τής.. τώρα αν βλέπω ότι δεν γίνεται κάτι και καταλάβω ότι είναι και αλλού ταυτόχρονα αυτό είναι άλλο.. με χαλάει αφόρητα το ψέμα και η υποκρισία τών γυναικών πού το χουν καραμέλα πλέον.. καλύτερα νά μου πει ευθέως ότι έχω άλλον η ότι πήγα με άλλον παρά την προπαγάνδα αυτή…

Θα την συγχώραγες την απιστία;

Δυστυχώς ναι.. κοίτα νά δεις οποίος αγαπά με την καρδιά συγχωρεί τά πάντα κάνει αυτή την μεγάλη χάρη καρδιά του… Όποιος όμως αγαπά με μυαλό λέει όχι της δίνει μια κλοτσιά και πάει στην επόμενη… Σημειωτέο όμως να ξέρω ότι υπάρχει αληθινό συναίσθημα από εκείνη.. είναι πολύ παράγοντες πού παίζουν τον ρόλο τούς..

 

Μαρκελόπουλο

Είσαι με κάποια αυτή την στιγμή ;

Έχεις κάτι πού θα σε κάνει να προχωρήσεις πάλι ίσως και πιο βαθιά ακόμα σε γάμο ίσως.. Γάμο? .. Το λάθος αυτό μια φορά πήγε να γίνει… Και όχι καλύτερα με χίλιες και με καμία ταυτόχρονα και ο εννοώ εννοείτο..

Ήταν λάθος  για σένα η πρώην σχέση σου…;

Ίσως … Ίσως ακόμα και να ήμουν απλά εγώ ένα λάθος για εκείνη.. οπότε αυτό το τρυπάκι σε ένα χωρισμό είναι κάπως… Οπότε λες ένα φταίμε κι δυο και όλα καλά .. χωρίς φυσικά να πω ότι είμαι ένας άγγελος σε μια σχέση.. αλλά δεν θα κάνω μια σχέση μόνο Και μόνο για το θε Αθήνας..η αν θέλω άλλη να κάνω σχέση με άλλη.. όχι αυτά που μισώ και κατηγορώ να τα κάνω κι εγώ.. Θέλω να αποτελώ μια εξαίρεση… 8 μίνες από τον χωρισμό σου σωστά?

Τελικά όλοι τούς μετράμε τους μήνες χωρισμό.. μπορεί να ξεχνάμε επετείους σχέσεις μερικοί αλλά χωρισμού τους θυμόμαστε… οπότε ναι 8 μήνες .. σε άλλη φάση θα μπορούσα να πω ότι μία γυναίκα σε 8 μήνες θα μπορούσε νά χει κάνει ακόμα και 8 σχέσεις.. σε αντίθεση με εμάς τους άντρες…

Ακριβώς καρφιά από τον Αλέξανδρο Μαρκελόπουλο κάθε απάντηση του..

Την τελευταία ερώτηση όμως εκεί που του έσπασε ο εγωισμός και μπήκε η λογική της Αγάπης ήταν στο

αν θα γύρναγε πάλι στην πρώην σχέση του απαντάει ότι….

Ναι .. αν ήταν στο χέρι μου ναι…

Ίσως κάποια στιγμή δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή… Καμία φορά αν θέλει το κάρμα να είσαι θα είσαι … Δεν πα ο ένας ακόμα και να παντρευτείτε με άλλον.. αλλά και πάλι πρέπει να υπάρχει η αληθινή αγάπη για να γίνει αυτό.. αν για κάποιους ήμαστε μια συνήθεια η ένα συμφέρον φυσικό να μην γίνει……. Όμως εγώ ναι θα γυρναγα, και πάλι όμως αν ήταν στο χέρι μου… Σε καμία περίπτωση και θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό δεν πετάω μπηχτές για την πρώην μου όταν κάνω συνέντευξης.. αναφέρομαι πάντα βάση εμπειρίας και γνώσεις… Και γενικά πάνω από όλα….!!

Αυτά μας δήλωσε Ο Αλέξανδρος Μαρκελόπουλος….

Πολλά τα συναισθήματα και τα συμπεράσματα όμως όλα αυτά ας τα κρίνει μόνο ο κόσμος…!!