ΑΙΔΟΙΟ, ΤΟ… ΚΑΘΕΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ!

Τι κάνει ο ποιητής όταν θέλει να μιλήσει για το πιο απόκρυφο σημείο στο σώμα της γυναίκας, και να μη δώσει δικαιώματα, να μη χαρακτηριστεί χυδαίος, πρόστυχος, αισχρός, ό,τι άλλο σχετικό και παραπλήσιο. Πως πρέπει να το πει το γυναικείο σεξουαλικό όργανο. Ξενέρωτο, αντικουλτουριάρικο να το πει αιδοίο, δηλαδή όπως το αποκαλεί ο γιατρός.

Το ίδιο ο άντρας, δεν λέει στον ντόκτωρ ”Έχω προβληματάκι στον πούτσο μου…”. Θα πει ”Στο πέος μου…”.

Επιστροφή στο αιδοίο. Κάποιος το είπε Κογχύλι. Τι σκέφθηκε ο άνθρωπος. Ένας άλλος το απόλυτο ερωτικό στόχο ενός άνδρα το είπε Σχισμούλα. Ο Μάϊκλ Ντάγκλας, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, πριν την διείσδυση, του την έβρισκε να φιλάει με το στόμα, να αρμέγει το κογχύλι της γυναίκας. Να σπατουλάρει τη σχισμούλα.

Παθαίνεις την πλάκα σου αν καταδυθείς, όχι στον γυναικείο κόλπο αλλά στον ωκεανό, στο σύμπαν της λογοτεχνίας, όταν οι ποιητές και συγγραφείς αναφέρονται στο Άνθος του γυναικείου σώματος, έτσι το είπε κάποιος το αιδοίο. Να σου αραδιάσω κάποιες λογοτεχνικές περιγραφές.

– Ορθάνοικτο μου αποκαλύφθηκε σκιασμένο από ένα πυκνό, ξανθό δάσος, ξανθό σαν τα μαλλιά της

– Η στενή άτραπος των Σοδόμων, με λατρεμένο τρίχωμα, σα βρεγμένο πινέλο

– Κοραλένιο, σκαρφαλωμένο πάνω σε μια τούφα γυαλιστερού μαύρου μαλλιού.

– Ως μέταξα απαλαί ξανθαί τρίχαι το εκόσμουν

Αυτά τα ολίγα για το αιδοίο, το «κάθετο στόμα», «η νοσταλγός ερωτική οπή», «του πηγαδιού τα χείλη», η τρύπα, η «ως από πλήγμα θεϊκού πελεκέως σχηματισθείσα». Από τον Θεό, δηλαδή, μικρό τσεκούρι έσκαψε τη μουνότρυπα.

sportdog