Αθηναΐς Νέγκα: Πρώτη βραδινή έξοδος μετά τη γέννηση της κόρης της! [pics]

Η Αθηναΐς Νέγκα μπορεί να έγινε μητέρα πριν μερικές εβδομάδες, αλλά αυτό δεν την πτόησε από το να επιστρέψει στην εκπομπή της, λίγες μέρες μετά! Δυστυχώς, όμως, με την επιστροφή της ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ «έκοψε» την εκπομπή Rodeo, για οικονομικούς λόγους. Η Αθηναΐς Νέγκα, ο Βαγγέλης Περρής και η Άννα Μαρία Βέλλη, όμως, επιστρέφουν μέσα από τη τηλεοπτική συχνότητα του Epsilon, κάθε απόγευμα με τη νέα τους εκπομπή, η οποία θα ονομάζεται Circo!

Μάλιστα, η πρεμιέρα τους αναμένεται να γίνει την Δευτέρα 12 Μαρτίου! Λίγο πριν ξεκινήσουν, οι τρεις τους βγήκαν να διασκεδάσουν. Η Αθηναΐς Νέγκα, ο Βαγγέλης Περρής και η Άννα Μαρία Βέλλη βρέθηκαν στο 333 Restaurant & Chef’s Workshop στο κέντρο της Αθήνας και απόλαυσαν ένα ιδιαίτερο δείπνο, συζητώντας φυσικά για το Circo!

Αυτή, μάλιστα, είναι και η πρώτη βραδινή έξοδος για την Αθηναΐδα, λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης της. Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Γιάννη, με τον οποίο ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το περασμένο καλοκαίρι! Ο ερχομός της κόρης τους ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους!

Δες όλες τις φωτογραφίες: