ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΣΥΓΓΡΟΥ & ΟΜΟΝΟΙΑ!- ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΚΑΛΛΟΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑΤΣΑ ΣΕ… – ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Άλλαξαν οι πιάτσες στην Αθήνα, πού συχνάζουν τώρα οι καλλονές φοιτήτριες; Ξαφνικά η οδός Θεάτρου και οι δρόμοι γύρω από την Ομόνοια, που κάποτε έσφιζαν από ζωή, τώρα ερήμωσαν. Στη λεωφόρο Συγγρού οι κοπέλες έχουν μειωθεί αισθητά.
Και ξαφνικά, περιοχές “χλιδάτες”, όπως η Κηφισιά, το Γαλάτσι, το Παλαιό Φάληρο και η Γλυφάδα έγιναν πιάτσες. Τα στέκια άλλαξαν. Η οικονομική κρίση έστρεψε τους «προστάτες» με τις “κοπέλες τους” να μετακομίσουν σε πιο χλιδάτες περιοχές. Πλέον στο κέντρο δεν κυκλοφορεί κανείς. Υπάρχει τρομακτικό θέμα επιβίωσης.
Οι νέες πιάτσες πλέον είναι οι εξής: Στο Γαλάτσι Αρκετές έχουν μετακομίσει πλέον στο Γαλάτσι. Στην αρχή βρίσκονταν κοντά στην οδό Πατησίων, στους πρόποδες της Γαλατσίου. Όμως, πλέον, μέρα με τη μέρα παίρνουν την άγουσα και τα τελευταία βράδυα συναντά κανείς μαύρες καλλονές ακόμη και στα μέσα της οδού Γαλατσίου.
Στη Νέα Ερυθραία
Κάποιοι σκέφτηκαν πιο εμπορικά. Άδραξαν της ευκαιρίας κι αποφάσισαν να μεταφέρουν μερικές από τις “κοπέλες τους” στα βόρεια προάστια, με σαφή στόχο τα γεμάτα πορτοφόλια των πελατών στην Κηφισιά. Ξαφνικά τα φανάρια της Λεωφόρου Κηφισίας, στη Νέα Ερυθραία, έγιναν στέκι. Οι… δουλειές ανθίζουν.
Οι φοιτήτριες της λεωφόρου Ποσειδώνος
Στην οδό Ποσειδώνος, στο ύψος της Γλυφάδας, βλέπει κάποιος πανέμορφα κορίτσια, νεαρής ηλικίας, στην πλειοψηφία τους φοιτήτριες. Το ίδιο και στο αγγλικανικό νεκροταφείο, στο Παλαιό Φάληρο, όπως και στο Δέλτα του Φαλήρου, στην παλιά παραλιακή. Το εντυπωσιακό είναι ότι αρκετές κοπέλες βρίσκονται εκεί οικειοθελώς, χωρίς να έχουν προστασία.
Η Καβάλας των στεναγμών
Εκεί που η πιάτσα στη Συγγρού έχει αρχίσει να “σπάει”, στην λεωφόρο Καβάλας, δίνουν βροντερό παρόν. Στο ύψος των ΚΤΕΛ, μπορεί κάποιος να βρει ακόμα και κορίτσια που έχουν υποβληθεί ακόμη και σε επέμβαση αλλαγής φύλλου.
 Η Λεωφόρος Συγγρού απέκτησε τον χαρακτηρισμό ο «αμαρτωλός δρόμος», πρώτα από τα καμπαρέ και μετά από την διάσημη πιάτσα των ιερόδουλων. Τη δεκαετία του ’70 έκαναν την εμφάνιση τους στην περιοχή οι τραβεστί και αμέσως έφεραν τα πάνω κάτω. Φυσικά όχι χωρίς αντιδράσεις.
Η κοινωνία ήταν αδύνατο να δεχτεί ότι  άντρες ντυμένοι σε γυναίκες εκδίδονταν στα στέκια του πληρωμένου έρωτα. Οι τραβεστί κυνηγήθηκαν πρώτα από τη Χούντα με οργανωμένες επιχειρήσεις που ονομάστηκαν «Αρετή» και τις οργάνωνε ο υπουργός των συνταγματαρχών, Αποστολάκος.
Το κυνήγι δεν σταμάτησε ούτε μετά την Επταετία. Εκτός από τις αρχές, οι τραβεστί έρχονταν καθημερινά αντιμέτωποι με την οργή των κατοίκων της περιοχής, που δεν ήθελαν τα παιδιά τους να έρχονται σε επαφή μαζί τους. Αντιδράσεις προκάλεσε η εμφάνιση των τραβεστί στη λεωφόρο Συγγρού.

makeleio

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ