Αγνώριστη η Νατάσα Θεοδωρίδου! Η φωτογραφία από το παρελθόν που θα σας σοκάρει!

Δείτε εδώ!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μια αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια που μας ταξιδεύει με την μαγική της φωνή! Πόσο έχει αλλάξει από τότε που ξεκίνησε την καριέρα της; Η φωτογραφία που θα σας παρουσιάσουμε έχει τεράστια διαφορά με το σήμερα!

Ήρθε στην Αθήνα το 1996 και εργάστηκε σε νυχτερινά κέντρα με μεγάλη επιτυχία. Το 1996 δούλεψε στις “Θαλασσιές τις Χάντρες” στην πλατεία Αγίων Ασωμάτων. Μαζί της ήταν ο Αντώνης Ρέμος, ο Λάμπης Λιβιεράτος και ο Παντελής Καναράκης. Κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο το 1997, ο οποίος και έγινε πλατινένιος. Το 1998 κυκλοφορεί το δεύτερό της δίσκο, με τίτλο “Δεύτερη αγάπη”, που αποτέλεσε σταθμό για την καριέρα της, με αποκορύφωμα τη συνεργασία με τον Πασχάλη Τερζή στο τραγούδι “Δεν θέλω τέτοιους φίλους”. Δείτε ακόμα:

Το άλμπουμ έγινε πλατινένιο, ξεπερνώντας τα 80.000 αντίτυπα, ενώ η συνεργασία με τον Πασχάλη Τερζή επεκτάθηκε και με τις εμφανίσεις τους στα «Αστέρια». Οι επόμενες συνεργασίες της ήταν με το Νότη Σφακιανάκη στην Θεσσαλονίκη, και με τον Αντώνη Ρέμο και το Στέλιο Διονυσίου στον «Απόλλωνα». Το Μάρτιο του 2000 κυκλοφόρησε το τρίτο της άλμπουμ, με τίτλο “Θα μιλήσω με τ’ αστέρια”, που έγινε επίσης πλατινένιο.

Οι επιτυχίες και οι συνεργασίες της μετά απογείωσαν την καριέρα της αφού κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα της φωνής της! Οι τάσεις της μόδας βέβαια έπαιξαν τον ρόλο τους στην εμφάνιση της τραγουδίστριας!

Η αλλαγή στην εμφάνιση είναι εμφανής! Δείτε την φωτογραφία από το παρελθόν την δεκαετία του 2000 σε ένθετο γνωστού περιοδικού!

Νατάσα Θεοδωρίδου