Έρευνα: Στο κρεβάτι οι κοκκινομάλλες κάνουν τη διαφορά

Είναι αχτύπητες στο κρεβάτι γιατί κάνουν περισσότερο σεξ και δεν έχουν αναστολές οι κοκκινομάλλες.

ο κόκκινο, το χρώμα της φωτιάς είναι το χρώμα του έρωτα, της αμαρτίας. Μπορεί οι ξανθές να γοητεύουν τους άνδρες χωρίς να κάνουν και πολλά, οι μελαχρινές να τους ξεμυαλίζουν με το μεσογειακό τους ταμπεραμέντο και οι καστανές να τους συναρπάζουν με την αυτοπεποίθηση αλλά και την φυσική ομορφιά τους, όμως οι κοκκινομάλλες είναι αυτές που τους κάνουν ότι θέλουν, τουλάχιστον στο κρεβάτι.

Περίπου το 2% των γυναικών παγκοσμίως έχουν γεννηθεί κοκκινομάλλες, όπως γράφει σε άρθρο της η γερμανική εφημερίδα “Bild” εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους οι γυναίκες με το φλογερό χρώμα στα μαλλιά, είναι αχτύπητες στο κρεβάτι. Οι κοκκινομάλλες κάνουν περισσότερο σεξ απ΄ότι οι ξανθές, οι καστανές και οι μελαχρινές καθώς επίσης έχουν κατά μέσο όρο στη ζωή τους, τους περισσότερους ερωτικούς συντρόφους. Επιπλέον, οι κοκκινομάλλες ξέρουν ακριβώς τι θέλουν και το επιδιώκουν. Αλλά και πολλοί άντρες είναι αυτοί που συνδέουν το κόκκινο χρώμα -είτε είναι στα μαλλιά είτε στα ρούχα- με το σεξ.

Παλαιότερες έρευνες έχουν δείξει ότι οι ξανθές γυναίκες, οι οποίες θέλουν να κλέψουν λίγη από τη λάμψη της μίας και μοναδικής Μέριλιν, ή τη Σκάρλετ Γιόχανσον, θέλουν να απολαμβάνουν τον θαυμασμό και την περιποίηση των ανδρών στο κρεβάτι, προωθώντας την εικόνα του απόλυτου θηλυκού. Οι μελαχρινές από την πλευρά τους, παραπέμπουν στο μεσογειακό ταμπεραμέντο που ξεσηκώνει τους άντρες. Το μελαχρινό χρώμα παραπέμπει σε μια γυναίκα πολύ θερμή και δεκτική στον έρωτα, που θέλει να νιώσει μεγάλο πάθος με το σύντροφό της αλλά και να προσφέρει πολλά. Οι καστανές γυναίκες είναι οι ιέρειες της φυσικής ομορφιάς με αυτοπεποίθηση αλλά και πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό τους. Δεν τους αρέσουν οι επιφανειακές σχέσεις και δεν είναι πρόθυμες να παίξουν παιχνίδια, εντός κι εκτός κρεβατιού.

Όμως, οι κοκκινομάλλες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά: ατίθασες , σεξοβόμβες. Το εκρηκτικό κόκκινο χρώμα των μαλλιών υποδηλώνει πως η γυναίκα έχει επαναστατικές διαθέσεις. Επίσης παραπέμπει, ακόμα και ασυνείδητα, στη γυναίκα – μάγισσα που κάνει ό,τι θέλει τους άντρες. Το κόκκινο είναι ένα χρώμα προκλητικό, σπάνιο στη φύση, που δίνει μία λάμψη στο πρόσωπο μ’ έναν αέρα μυστηρίου. Το φλογερό αυτό χρώμα απελευθερώνει την γυναικεία ερωτική φύση. Στο κρεβάτι η κοκκινομάλλα έχει την διάθεση να πειραματιστεί και απαιτεί από τον σύντροφό της να είναι ανοιχτός σε νέες προτάσεις. Δεν έχει πρόβλημα να κάνει πράγματα που οι άλλοι θεωρούν ακραία. Απολαμβάνει τον έρωτα χωρίς αναστολές προσφέροντας αξέχαστες στιγμές πάθους.

Πηγή: protothema