Έξαλλη η Μπέτυ Μαγγίρα στο My style Rocks! (Video)

Η Μαρία Λέκα, στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, υποδύθηκε την ζωγράφο που πάει στα εγκαίνια της έκθεσής της. Όλα καλά κι όλα ωραία μέχρι εκείνη τη στιγμή, ωστόσο, όταν στάθηκε απέναντι από τους κριτές, η Μπέττυ Μαγγίρα ξέσπασε εναντίον της.

«Γενικά πρέπει να το αφήσεις γιατί το καβαλέτο ο ζωγράφος το έχει στο εργαστήριο, δεν το κουβαλάει στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής. Τι σχέση έχει το καβαλέτο στα εγκαίνια της έκθεσης; Πες μου… Που δεν ήξερες ούτε πώς λέγεται. Τεμπελιάζετε, κορίτσια. Και επίσης δεν είναι ωραίο όταν σας λέει κάτι μια κοπέλα να σκέφτεστε με την λογική ότι κάνω αντίποινα. Ότι σας λένε, έχετε μια απάντηση σε όλα, είναι φοβερό αυτό το πράγμα. Πόσες φορές έχεις βάλει αυτή τη ζώνη; Τρεις ή τέσσερις; Δεν έχεις άλλη μαύρη ζώνη σπίτι; Και γιατί οι ζωγράφοι πρέπει να φοράνε αυτό το μπερέ; Ώρες ώρες τρελαίνομαι μαζί σας.

Εγώ έχω θυμώσει, αλήθεια στο λέω. Τι σχέση έχουν τα εγκαίνια με το καβαλέτο; Και δεν ήξερες και πώς το λένε, αυτό με θύμωσε ακόμα πιο πολύ. Αν θυμάσαι καλά, προχθές σου έβαλα 4. Δεν είναι ότι δεν σε επιβραβεύω, όταν κάνεις κάτι καλό, σου δίνω τον αντίστοιχο βαθμό. Και αυτό το κλάψιμο, δεν προλαβαίνω, είμαι κουρασμένη, δεν θέλω να το ξανακούσω, πραγματικά. Γιατί κι εγώ όταν δεν είμαι εδώ, πάω στο θέατρο και κάνω πρόβα κι έχω και δύο παιδιά. Έρχομαι εδώ να κλαφτώ και να λέω συνέχεια αυτά; Όλοι έχουμε κάτι», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.