Άννα Φόνσου: «Κάθε φορά που ανακατεύομαι με τον Γιώργο Μαρίνο δέχομαι απειλές»

Οι νέες πληροφορίες για την τύχη του Γιώργου Μαρίνου

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Άννα Φόνσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τύχη του Γιώργου Μαρίνου.

«Κάνω και μια έκκληση στον άνθρωπο που είναι κοντά του να μας πει πού είναι, γιατί τον αγαπάμε τον Γιώργο εμείς οι ηθοποιοί, κι εσείς και όλοι. Είναι κάποιος άνθρωπος που τον περιποιείται απ’ ό,τι έχω μάθει, αλλά δεν θέλει να μας πει πού και πώς είναι. Δεν ξέρω γιατί. Δυστυχώς, δεν ξέρω γιατί αυτός ο άνθρωπος όποτε ανακατεύομαι με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι θα μου κόψει τα πόδια. Δεν έχω σταματήσει επειδή με απειλεί, αλλά όσο και να ψάξω τίποτα. Πήρα και κάτι συγγενείς του Γιώργου, επειδή αυτοί έχουν δικαίωμα να ψάξουν» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

«Ο Γιώργος ζει κάπου στη Γλυφάδα ή Βούλα. Δεν ξέρω πού, αλλάζει σπίτια. Οικονομικά νομίζω είναι καλά. Μία κοπέλα που είχε για να τον περιποιείται μου είπε ότι είναι καλά. Ζει σε ένα ωραίο σπίτι, δεν είναι δυστυχισμένος. Μια χαρά! Μπορεί να μη θέλει και ο Γιώργος να είναι με κόσμο. Γιατί και όταν ήταν στο Σπίτι του Ηθοποιού δεν ήθελε πολλά πολλά με κόσμο, μόνο με εμένα μιλούσε. Λέγαμε καταπληκτικά πράγματα, νόμιζα πως θα ξαναβγεί στο επάγγελμα. Τόσο πολύ είχε πάρει πάνω του. Με έλεγε πως θέλει να παίξει στο Εθνικό, να κάνει πράγματα. Γι’ αυτό έμεινα έκπληκτη που χάθηκε. Ήταν και κούκλος, είχε αδυνατίσει. Μια χαρά ήταν» πρόσθεσε.