Άννα Φλωρινιώτη: Είπε “ναι” στην πρόταση γάμου! Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο του συντρόφου της!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Θα ντυθεί νυφούλα…

Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο του συντρόφου της Άννας Φλωρινιώτη! Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr είπε “ναι” στην πρόταση γάμου!

Τι σας έχω; Τι σας έχω; Σήμερα στο Vanda’s blog θα σας αποκαλύψω κάτι που είναι πολύ πρόσφατο και δεν θα το βρείτε πουθενά αλλού γραμμένο! Η κόρη του λατρεμένου Φλωρινιώτη θα ντυθεί στα λευκά και έχω όλες τις λεπτομέρειες…

Άννα Φλωρινιώτη: Είπε

Άτομο από το φιλικό περιβάλλον της Άννας μου μετέφερε πως διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της αφού τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά όλα πηγαίνουν ρολόι! Σύμφωνα, μάλιστα, με το ίδιο άτομο πριν από λίγες ημέρες που η Γωγώ Γαρυφάλλου αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον σύντροφό της ήταν εκεί στο πλευρό της η Άννα με τον αγαπημένο της και… είπε το μεγάλο “ναι”.

Εκείνος είχε κανονίσει τα πάντα με την Γωγώ, υπό άκρα μυστικότητα. Όταν το Γωγουλίνι πέταξε όλο χαρά την ανθοδέσμη στόχευσε τα χέρια της Άννας και… η χαρά ήταν μεγάλη αφού λίγα λεπτά μετά ο κύριος που την συνόδευε γονάτισε και την ρώτησε αν ήθελε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μαζί του…

Εννοείται ότι υπήρξαν δάκρυα χαρά και φυσικά στο πλευρό της Άννας ήταν και η κόρη της όπως και ο πατέρας της Γιάννης που είχε συγκινηθεί αρκετά!

Ημερομηνία δεν έχει οριστεί ακόμα!

Παρακάτω σας έχω κάποιες φωτογραφίες από το ζευγάρι… Μα δεν ταιριάζουν;

Άννα Φλωρινιώτη: Είπε

Άννα Φλωρινιώτη: Είπε

Άννα Φλωρινιώτη: Είπε

Άννα Φλωρινιώτη: Είπε

Άννα Φλωρινιώτη: Είπε

Άννα Φλωρινιώτη: Είπε