Άγριες Μέλισσες: «Η σειρά θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν, αλλά εγώ όχι, τελειώνω φέτος»

Άγριες Μέλισσες: «Η σειρά θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν, αλλά εγώ όχι, τελειώνω φέτος»

«Νομίζω ότι κάπως πρέπει να ολοκληρωθεί αυτή η ιστορία στις Άγριες Μέλισσες».

Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε σήμερα ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο Γιάννος από τις Άγριες Μέλισσες.

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, ενώ δήλωσε πως «θα έρθει η δικαίωση για πολλούς ήρωες» στις Μέλισσες.

«Οι Άγριες Μέλισσες θα συνεχιστούν και την επόμενη σεζόν, αλλά εγώ δεν θα συνεχίσω, τελειώνω φέτος. Νομίζω ότι κάπως πρέπει να ολοκληρωθεί αυτή η ιστορία και ο Γιώργος Γάλλος που υποδύεται εξαιρετικά τον Μιλτιάδη νομίζω ότι θα πρέπει αυτή η ιστορία κάπως να φτάσει, να δικαιωθεί το όνομά του για το φόνο που έγινε τότε.

Οπότε, φέτος τελειώνει ο Γιάννος. Ξέρεις, δεν το σκέφτομαι ακόμα γιατί τώρα κάνουμε γυρίσματα και ακόμα δεν έχω νιώσει τη στεναχώρια ότι τελειώνει ένας κύκλος, αλλά ευελπιστώ ότι θα ανοίξει ένας άλλος και ότι θα έρθει κάτι άλλο», είπε αρχικά ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

«Θα υπάρξει στις Άγριες Μέλισσες σκηνή καταλυτική που ο Μιλτιάδης θα “σκοτώσει” τον Γιάννο που εμφανίζεται κάθε τρεις και λίγο μπροστά του;», ρώτησε ο Άρης Καβατζίκης.

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος απάντησε: «Νομίζω ότι ο σκοπός αυτός είναι. Δεν ξέρω τα επεισόδια, αλήθεια, αλλά νομίζω ότι στο τέλος της σεζόν θα φανερωθούν πολλά πράγματα, οπότε νομίζω ότι θα ηρεμήσει και η ψυχή του.

Θα δικαιωθεί η μνήμη του Γιάννου στις Άγριες Μέλισσες και νομίζω ότι θα κλάψουν… μανούλες! Πρέπει να γίνει έτσι ώστε να φανερωθεί η αλήθεια και να μαθευτεί όλο αυτό το πράγμα. Θα έρθει η δικαίωση για πολλούς ήρωες».

To άρθρο Άγριες Μέλισσες: «Η σειρά θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν, αλλά εγώ όχι, τελειώνω φέτος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .