Άγιος Σώστης: Σε σοβαρή κατάσταση οι γιοι του θύματος – Τραυματίστηκε και σερβιτόρα της καφετέριας (pics, video)

Άγιος Σώστης: Σε σοβαρή κατάσταση οι γιοι του θύματος – Τραυματίστηκε και σερβιτόρα της καφετέριας (pics, video)

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το άγριο φονικό στον Άγιο Σώστη που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο δράστης είναι ένας 54χρονος, ο οποίος έφτασε στην πλατεία με ένα ασημί αυτοκίνητο. Στη συνέχεια διαπλικτίστηκε με το θύμα και τους δύο γιους του, και μάλιστα ήρθαν στα χέρια.

Ο 54χρονος τότε έβγαλε πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως και ενώ στην πλατεία υπήρχε κόσμος με μικρά παιδιά!

Το θύμα μαζί με τους δύο γιους του κατέφυγαν στην καφετέρια, ωστόσο δεν πτοήθηκε, μπήκε στην καφετέρια και συνέχισε τις εγκληματικές του ενέργειες.

Ο πατέρας σκοτώθηκε ενώ οι γιοι τραυματίστηκαν σοβαρά. Τραυματισμένη είναι και η μία σερβιτόρα της καφετέριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι διαφορές μεταξύ του δράστη και των θυμάτων έχουν ίσως να κάνουν με παράνομες δραστηριότητες.

Οι Αρχές έχουν την πληροφορία πως το ΙΧ κατευθύνθηκε φεύγοντας προς τα Πετράλωνα, όπου πληροφορίες αναφέρουν πως μένει ο δράστης.

Δείτε τις εικόνες από τον Άγιο Σώστη – Προσοχή, οι φωτογραφίες είναι ιδιαίτερα σκληρές

Άγιος Σώστης: Σε σοβαρή κατάσταση οι γιοι του θύματος – Τραυματίστηκε και σερβιτόρα της καφετέριας (pics, video) Άγιος Σώστης Άγιος Σώστης Άγιος Σώστης

Δείτε τις συγκλονιστικές περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων

To άρθρο Άγιος Σώστης: Σε σοβαρή κατάσταση οι γιοι του θύματος – Τραυματίστηκε και σερβιτόρα της καφετέριας (pics, video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .