(φωτό) Ξανάγινε παρθένα για να κερδίσει χρήματα και να ξαναπολαύσει την πρώτη φορά!

«Ο λόγος που το έκανα είναι γιατί θέλω να ξαναβιώσω την εμπειρία της πρώτης φοράς με κάποιον ‘εκλεκτό’», λέει η 22χρονη Indianara Carvalho.

Εγινε διάσημη στη Βραζιλία και επιθυμεί να κερδίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας και παγκοσμίως. Ο λόγος για την 22χρονη Indianara Carvalho η οποία τον Νοέμβριο κέρδισε τον διαγωνισμό Miss Bumbum (Καλογυμνασμένων Οπισθίων) στη Βραζιλία. Όμως αυτό από ότι φαίνεται δεν της είναι αρκετό για να την κάνει γνωστή και ανακοίνωσε πως υποβλήθηκε σε επέμβαση παρθενοραφής για να ξαναγίνει παρθένα.

«Μετά τη νίκη μου στο διαγωνισμό έκανα την επέμβαση και ξαναέγινα παρθένα. Ο λόγος που το έκανα είναι γιατί θέλω να ξαναβιώσω την εμπειρία της πρώτης φοράς με κάποιον ‘εκλεκτό’. Όσο για αυτούς που αναρωτιούνται πόσο θα μείνω παρθένα τους απαντώ ότι θα κρατήσω την παρθενιά μου μέχρι να βρω κάποιον που να μου αξίζει πραγματικά», είπε χαρακτηριστικά η ξανθιά σεξοβόμβα και συνέχισε: «Προχώρησα σε αυτή την επέμβαση πριν ξεκινήσω τις φωτογραφήσεις. Δεν ήθελα να κάνω γυμνές φωτογραφήσεις και να μην είμαι παρθένα. Εξάλλου θέλω να δώσω μια άλλη προοπτική στο διαγωνισμό που κέρδισα».

montelo opisthiwn

Η δεσποινίς Carvalho, από την Santa Catarina εκτός από τον τίτλο κέρδισε 1.500 δολάρια ενώ υπέγραψε και συμβόλαια 20.000 δολαρίων με εταιρείες. Πάντως η ίδια λέει πως σκοπεύει να βγάλει πολλά χρήματα από αυτή τη δουλειά.

Ο φετινός διαγωνισμός σημαδεύτηκε από σκάνδαλο όταν μια αθλήτρια αποκλείστηκε όταν κατηγορήθηκε για νόθευση ψήφων. Η Livia Santos, που ήταν ένα από τα φαβορί τέθηκε εκτός διαγωνισμού όταν αποκαλύφθηκε ότι ο σύζυγός της είχε προσλάβει ανθρώπους να ψηφίσουν υπέρ της.

Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, και οι περισσότερες από τις διαγωνιζόμενες καταφεύγουν στην αισθητική χειρουργική για να δημιουργήσουν καλοφτιαγμένους και σφιχτούς γλουτούς. Βέβαια δεν είναι λίγες οι φορές που πολλά από τα μοντέλα παθαίνουν σοβαρές μολύνσεις από την ουσία υδρογέλη που χρησιμοποιείται από τους πλαστικούς χειρουργούς για την αύξηση του μεγέθους των μηρών και των γλουτών.

spirospero