Τι να προσέχουν πριν από το Σεξ οι Ανω των 50

Ο 50άρης κι’ η 50άρα είναι οι νέοι της εποχής κι’ όταν πέφτουν στο κρεβάτι του δίνουν και καταλαβαίνει. Παίρνουν… φωτιά τα σεντόνια και… καίγονται συχνά, καθώς οι των πεντήκοντα Μαΐων βάζουν κάτω 5άρηδες και 25άρες (οι έρευνες το λένε, όχι εγώ).

Λοιπόν, βάστα μάνα και θα γίνει το μεγάλο πήδημα, αλλά προφύλαξη και ασφάλεια είναι αδέλφια… δίδυμα και όλοι οι άνω των 50 θα πρέπει να παίρνουν τα μέτρα τους, για να μην τους… πάρουν μέτρα.

Επειδή όταν φτάνουν τα 50, κάτι λίγο η πιεσούλα… τσιμπάει, αρχίζει λίγο και το κυκλοφορικό, πριν… πηδήξουν στο κρεβάτι για σεξ χωρίς όρια, πρέπει να περιορίσουν λίγο τις κραιπάλες που έκαναν μέχρι τώρα.

    Υδατάνθρακες, λιπαρά φαγητά και γλυκά απελευθερώνει περισσότερη ινσουλίνη κατά τη διαδικασία της πέψης, η οποία οδηγεί μόνο σε αύξηση της σεροτονίνης και μελατονίνης στον εγκέφαλο και προκαλούν υπνηλία, με αποτέλεσμα το πήδημα να μείνει… όνειρο θερινής νυκτός! Και προ πάντων, ένα ελαφρύ δείπνο δεν θα βαρύνει την καρδιά σας, η οποία αν υπερφορτωθεί μπορεί να σας προδώσει!

    Λίγο αλκοόλ βοηθάει στο σεξ, το πολύ όμως, έχει καταστροφικά αποτελέσματα. Επειδή το αλκοόλ διαστέλλει τα αγγεία, δεν βοηθάει τη συγκέντρωση αίματος στα γεννητικά όργανα, άσε που αντί οι γείτονες να ακούσουν βογγητά θα τρελαθούν απ’ τα… ροχαλητά!

    Η ανασφάλεια δεν βοηθάει σ’ αυτή την ηλικία. Μεγάλα παιδιά είσαστε και ζείτε 50 χρόνια σ’ αυτό το σώμα, άρα μην ανησυχείτε πως είσαστε. Ακόμα και το τεκνό ή το… πιπίνι ξέρει γιατί θα κάνει σεξ μαζί σας. Οπότε σταματήστε να ανησυχείτε και αρχίστε να απολαμβάνετε.

    Το λιπαντικό είναι απαραίτητο σε αυτή την ηλικία. Μετά την εμμηνόπαυση οι γυναίκες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της κολπικής ξηρότητας (λόγω της χαμηλής έκκρισης οιστρογόνων), οπότε ένα καλό λιπαντικό θα κάνει το σεξ ευχάριστη και όχι οδυνηρή εμπειρία και για τους δύο.

    Και το βασικότερο. Μην ξεχάσετε να κατουρήσετε πριν πέσετε στο κρεβάτι. Αδειάστε την κύστη σας, η οποία δεν λειτουργεί πλέον όπως παλιά, για να αποφύγετε τα… περίεργα ατυχήματα.

Τώρα που σας τα ‘πα δεν θα σας φοβάμαι… Πηδήξτε στο κρεβάτι και δώστε του να καταλάβει!

69magazine