ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΡΥΖΟΓΑΛΟ

Υλικά

 

200 ΓΡ.ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

 

1 ΛΙΤΡΟ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ

 

2 ΜΕ 3 Κ.Σ.ΖΑΧΑΡΗ

 

1/4Κ.Γ.ΚΑΝΕΛΑ

 

1 ΒΑΝΙΛΙΑ

 

1 ΦΛ.ΡΥΖΙ ΓΛΑΣΕ

 

 

 

Εκτέλεση

 

ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΝΕΛΑ ΒΑΝΙΛΙΑ.

 

ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 30′ ΠΕΡΙΠΟΥ.

 

ΌΤΑΝ ΤΟ ΡΥΖΙ ΕΧΕΙ ΒΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΡΟΦΗΣΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ.

 

ΌΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΧΥ ΤΟ ΡΙΧΝΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ Η ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΛΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΩΡΙΤΣΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ!!!!

 

 

 

Executive Chef Κωνσταντίνος Μουζάκης

 

site: http://kostasmouzakis.blogspot.gr

 

Αthensgo oδηγός για την πόλη και την διασκέδαση