Πώς να αυξήσεις την τριβή του πέους με το αιδοίο (φωτό)

Το σεξ είναι μια διαδικασία εξερεύνησης του ανθρώπινου σώματος που δε σταματά ποτέ. Οι ερωτικές συμβουλές από την αρχαία τέχνη του έρωτα, το ΤΑΟ είναι μια αφορμή για να δοκιμάσετε νέα μονοπάτια που θα σας οδηγήσουν στην ηδονή.

Σήμερα θα δούμε μια στάση που επιτρέπει στο πέος να αυξήσει την τριβή του με το αιδοίο της γυναίκας και να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη διέγερσαη και στους δυο.

Ο άνδρας κάθεται σε μια καρέκλα με ψηλή πλάτη, εκείνη ανεβαίνει πάνω του και περνά τα πόδια της στους ώμους του για να στηριχτεί δυνατά στο ανδρικό κορμί. Η γυναίκα κάνει την αρχή και επιτρέπει όπως εκείνη επιθυμεί την είσοδο του πέους. Πολλά ζευγάρια δε δοκιμάζουν καν να κρατηθούν με τα χέρια, θεωρούν ότι η μικρή απόσταση αυξάνει περισσότερο την απόλαυση. Αν δεν έχετε εξασκηθεί όμως καλύτερο είναι να κρατιέστε για να αποφύγετε τραυματισμούς.

Μετά την πρώτη διείσδυση η γυναίκα πρέπει να σφίξει πολύ τους μηρούς της. Με αυτό τον τρόπο θα μεγαλώσει την πίεση που ασκεί στο πέος του συντρόφου της και θα πετύχει τη μέγιστη δυνατή τριβή.

Η στάση αυτή είναι ιδανική ειδικά για τα μεγαλύτερα σε ηλικία ζευγάρια όπου ο άνδρας χρειάζεται λίγη βοήθεια για να δυναμώσει τη στύση του σε μικρό χρονικό διάστημα. Η θέα του θηλυκού να κρέμεται πάνω από το σώμα του άνδρα και να τραντάζεται από ηδονή είναι ότι πιο ερεθιστικό εγκεφαλικά για ένα αρσενικό.

AdTech Ad

boro