ΜΠΡΙΚ ΕΛΙΑΣ


 

 

ΥΛΙΚΑ

 

Λίγο βασιλικό
250 γραμμάρια μπρικ
3 κτσ γάλα
1/2 κτσ μαύρη ή πράσινη ελιά πάστα
10 τεμάχια ελιές ροδέλες
1 κτσ πουμαρό ντομάτας
λίγο αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ χτυπάμε το μπρικ μαζί με το πουμαρό και την πάστα ελιάς
Προσθέτουμε το γάλα, βασιλικό, το αλάτι συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
Τέλος προσθέτουμε και τις ροδέλες ελιάς ανακατεύοντας ελαφρά.
Το βάζουμε σε γυάλινο βάζο και το τοποθετούμε στο ψυγείο.

 

 

Executive Chef Κωνσταντίνος Μουζάκης

 

site: http://kostasmouzakis.blogspot.gr

 

Αthensgo magazino