Η στάση του τόξου: Σπάει τη ρουτίνα στο σεξ

Η στάση του τόξου θεωρείται μια παραλλαγή της κλασσικής ιεραποστολικής στάσης και είναι εξαιρετικά απολαυστική και για τον άνδρα αλλά και τη γυναίκα.

Η στάση του τόξου

Η γυναίκα κάθεται ανάσκελα και ο άνδρας ανασηκώνει το κορμί της ελαφρά με τα χέρια του για να πραγματοποιήσει τη διείσδυση. Καθώς εκείνος γέρνει στο κορμί της γυναίκας, εκείνη ανασηκώνει τη λεκάνη της προκειμένου να σχηματίσει με το σώμα της μια καμπύλη, ένα τόξο που θα επιτρέψει να έρθουν τα σώματα των δυο εραστών σε απόλυτη επαφή και τριβή. Θεωρείται μια από τις πιο ξεκούραστες στάσεις στο σεξ και πολλοί συνηθίζουν να την εφαρμόζουν τις καθημερινές λέγοντας πως είναι ο καλύτερος τρόπος αν κάνεις σεξ μετά από μια πολύ κουραστική μέρα.

Ποια στάση ταιριάζει στον σωματότυπό σου;

Κανένα σύγγραμμα δεν μπορεί να προσφέρει τις ιδανικές εκείνες ερωτικές στάσεις που να ταιριάζουν στο «κάθε ζευγάρι. Αυτό, όμως που μπορεί να προσφέρει είναι μόνο μερικά άρτια παρα­δείγματα (τεχνικής), που μπορούν ν’ αποτελέσουν πηγή έμ­πνευσης ώστε τα ζευγάρια ν’ αναζητούν ακούραστα τις ερωτι­κές στάσεις που τους ταιριάζουν. Μελετώντας το Ταό επιδιώ­κοντας κάθε τόσο μιαν όλο και μεγαλύτερη διάρκεια συνου­σίας, η ερωτική πράξη θα ήταν ρουτίνα αν δεν υπήρχε ένας συνεχής πειραματισμός.

Το να μπορεί το ζευγάρι να βρίσκει τις ερωτικές στάσεις που του ταιριάζουν είναι ένα θέμα ζωτι­κής σημασίας. Δεν είναι σωστό όμως ο άντρας να δοκιμάσει διάφορες φόρμες και παραλλαγές διεισδύσεων αν αυτός ή αυ­τή είναι σε άβολη θέση. Είναι λάθος να νομίσει κανείς, ότι ένας άντρας και μια γυναίκα πέφτοντας στο κρεβάτι βρίσκουν αυτόματα την ιδανική στάση. Ακόμη κι ο πιο έμπειρος ερωτι­κά άντρας ή γυναίκα κάνοντας έρωτα για πρώτη φορά δεν πετυχαίνουν να ικανοποιηθούν στην εντέλεια. Μπορεί να χρειασθεί πάνω από δέκα συνευρέσεις για να συνηθίσουν ο ένας το κορμί του άλλου. Ακόμη και τότε, αν συνεχίσουν την αναζήτηση θ’ ανακαλύπτουν όλο και πιο νέες στάσεις. Για τους αρχαίους Κινέζους αυτή η συνεχής αναζήτηση για την τε­λειότητα μεγάλωνε την ηδονή και την έκσταση στον έρωτα.

Δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι το ίδιο. Απο­κλείεται να υπάρξουν δυο ζευγάρια ακριβώς με τον ίδιο συν­δυασμό σχήματος, μεγέθους, ύψους, βάρους στα σώματά τους ή θέσεως, βάθους, μήκους, πλάτους στα γεννητικά τους όργα­να.

Δυστυχώς τα πιο δημοφιλή ερωτικά εγχειρίδια δείχνουν πλήθος ελκυστικών ερωτικών στάσεων, αλλά παραλείπουν να τονίσουν ότι κάθε ζευγάρι πρέπει να προσαρμόσει αυτές τις στάσεις στις προσωπικές του ανάγκες μ’ ένα εφευρετικό κι έξυπνο τρόπο. Προσπαθώντας έτσι, να μιμηθούν τις πολύχρω­μες ζωγραφιές και τις στάσεις με τα γλαφυρά ονόματα, οδη­γούνται σε σύγχυση κι αμηχανία. Τα βιβλία αυτά με τις ερωτι­κές τους συμβουλές είναι εξιδανικευμένα και μόνο πολύ λίγα ζευγάρια μπορούν να τους μοιάσουν στη πραγματικότητα. Ξεχάστε τις αντιγραφές! Βρέστε στάσεις που ταιριάζουν στις δι­κές σας αναζητήσεις. Στην καλλίτερη περίπτωση ένα βιβλίο μπορεί να είναι μόνο μια αρχή.

Παρακάτω έχουμε τις τέσσερις βασικές στάσεις και προ­τάσεις για το πώς δηλαδή, μπορεί κανείς να οδηγηθεί σε δικά του μονοπάτια. Οι τέσσερις βασικές στάσεις είναι:

  1. Ο άντρας στη δεσπόζουσα στάση.
  2. Η γυναίκα στη δεσπόζουσα στάση.
  3. Άντρας και γυναίκα πρόσωπο με πρόσωπο ξαπλωμένοι στα πλάγια. Ο άντρας αριστερά κι η γυναίκα δεξιά ή και το αντίθετο.
  4. Ο άντρας από πίσω. Έτσι ζευγαρώνουν τα περισσότερα ζώα. Οι άνθρωποι μπορούν να πραγματοποιήσουν πολύ άνετα τη στάση αυτή στο κρεβάτι ξαπλωμένοι απ’ την αριστερή ή δεξιά πλευρά, ή ο άντρας από πάνω. Αυτές οι στάσεις έχουν άπειρες παραλλαγές. Μία στάση μπορεί να είναι χρήσιμη στο ζευγάρι που συμβαίνει ο άντρας να είναι ψηλότερος κατά ένα κεφάλι απ’ τη σύντροφό του. Άλλη μπορεί να ταιριάζει σε ζευγάρι που έχει το ίδιο ύψος. Άλλες διαφο­ρές μπορεί να υπάρξουν επειδή το αιδοιακό άνοιγμα είναι πολύ πιο μπροστά σε μερικές γυναίκες απ’ ότι σ’ άλλες. Αυτές ακριβώς οι φυ­σικές ανομοιότητες είναι που κάνουν τον αριθμό των στάσεων στην κυριολεξία ατέλειωτο. Για παράδειγμα, όταν ο άντρας είναι στη δε­σπόζουσα στάση, θα μπορούσαμε ν’ αναφέρουμε τις παρακάτω ανο- μοιογενείς θέσεις του σώματος:
  5. Ο άντρας μπορεί να στηρίζεται στις παλάμες του.
  6. Μπορεί ακόμα να στηρίζεται στους αγκώνες του.
  7. Μπορεί με τα χέρια του ν’ αγκαλιάζει τους γοφούς της.
  8. Μπορεί να κρατάει τη γυναίκα απ’ τα πλευρά.
  9. Μπορεί να την .κρατάει απ’ τη μέση.
  10. Μπορεί να την κρατάει απ’ το στήθος.
  11. Μπορεί να την κρατάει απ’ τους ώμους. Με  τ’ αριστερό του χέρι γύρω από τον δεξί της ώμο και το δεξί του χέρι μπροστά       απ’ τον αριστερό της ώμο.

Μπορεί να στηριχθεί στους αγκώνες, με τα χέρια του στην πλάτη και τους ώμους της, έτσι ώστε τα σώματά τους να είναι κολλητά απ’ τη κορυφή μέχρι τα νύχια. Η στάση αυτή είναι κατάλληλη για το ζευγάρι που έχει το ίδιο μπόι. Κάθε φορά που σπρώχνει ο άντρας τραβάει προς το μέρος του τους ώμους της για να κερδίζει κίνηση. Αυτή η παραλλαγή μπορεί να Λύσει συνταρακτικές στιγμές σε κείνο το ζευγάρι που κάνει έρωτα μ’ όλο το κορμί κι όχι μόνο με τα γεννη- τικά όργανα. Η στάση αυτή έχει κι άλλες παραλλαγές αν π.χ. η γυ­ναίκα έχει τα πόδια της ανοιχτά ή κλειστά, ή τυλίγει μ’ αυτά τον άντρα. Αυτό οδηγεί σ’ άλλες στάσεις ανάλογα με τον τρόπο που τυλί­γει τα πόδια της γύρω απ’ τη μέση του, κάτω απ’ τους γοφούς του κ.ο.κ.

Μπορεί να την έχει σφιχτά στην αγκαλιά του.

Μπορεί να την έχει σε απόσταση χεριού κουνώντας μόνο τους γοφούς του όταν διεισδύει.

Μπορεί να έχει τα πόδια της κλειστά και τεντωμένα.

Μπορεί να έχει τα πόδια της ορθάνοιχτα. Κατάλληλη στά­ση για γυναίκα κάπως βαθιά και γι’ άντρα με μεσαίου μεγέθους φαλ­λό.

Μπορεί να βάλει ο άντρας τα πόδια της στους ώμους του. Αυτή η παραλλαγή είναι για πολύ βαθιά διείσδυση και μπορεί να προξενήσει ανυπέρβλητη ηδονή σε πολλές γυναίκες. Μερικές μπο­ρούν να το αντέξουν για λίγο κι άλλες καθόλου, επειδή είναι ρηχές και προξενεί πόνο. Σε μερικούς άντρες αρέσει αυτή η παραλλαγή επειδή τους δίνει μία χαρακτηριστική ηδονή όταν ακουμπάει τ’ όσχεό τους στο μαλακό πισινό της σε κάθε βαθιά ώθηση.

Όλα αυτά δείχνουν μια μικρή ιδέα για τις άπειρες δυνατότη­τες που έχει ένα ζευγάρι ν’ απολαύσει τον έρωτα. Και κυρίως όλα αυτά αποτελούν μια παρότρυνση για να γίνει πιο συγκλο­νιστική η ερωτική σύζευξη. Δε πρέπει, δηλαδή, να παίρνουμε τις οδηγίες που μας δίνονται όπως είναι, αλλά ν’ αυτοσχεδιά­ζουμε και να πειραματιζόμαστε με την ερωτική μας σύντροφο. Πρέπει, δηλαδή να βρούμε κάτι που ταιριάζει στο συνδυασμό των σωμάτων μας καθώς και στα προσωπικά μας γούστα και προτιμήσεις.

boro