Η στάση του μπάρμαν στο σεξ: Μόνο οι έμπειροι εραστές τη γνωρίζουν (Εικόνες)

Μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις στο σεξ είναι η διέγερση της κλειτορίδας. Για να το πετύχετε αυτό υπάρχουν δυο τεχνικές που μπορούν να σας βοηθήσουν πολύ.
Η γυναίκα στέκεται στα γόνατά της και ο άνδρας τοποθετείται πίσω της. Η διαφορά με το κλασσικό doggy style είναι ότι δεν επιχειρείται αμέσως η διείσδυση αλλά πρώτα η διέγερση της κλειτορίδας με το πέος. Ξεκινήστε βάζοντας λιπαντικό στο ανδρικό μόριο και επιχειρήστε την τριβή του επάνω στην κλειτορίδα για αρκετή ώρα. Η προσμονή του άνδρα για διείσδυση αυξάνει τον ερωτικό πόθο ενώ η ευχαρίστηση για τη γυναίκα είναι πολύ μεγάλη!
Μια ακόμα στάση που ενδείκνυται για τον ερεθισμό της κλειτορίδας είναι η στάση του μπάρμαν. Η γυναίκα κάθεται πάνω σε ένα σκαμπό ακριβώς όπως κάνει όταν πίνει το ποτό της σε κάποιο μαγαζί. Ανοίγει τα πόδια και ο άνδρας στέκεται μπροστά της. Είναι σημαντικό τα γεννητικά σας όργανα να βρίσκονται στο ίδιο ύψος ώστε να μην κουράζεται κανείς από τους δυο και η εφαρμογή τους να είναι καλή. Όταν ξεκινήσει η διείσδυση του πέους επιχειρήστε να διεγείρετε με το χέρι σας την κλειτορίδα παράλληλα. Η αίσθηση είναι μοναδική. Αν ο άνδρας το επιθυμεί μπορεί βλέποντας εσάς να αυνανίζεστε να σας ερεθίσει και εκείνος με το δικό του χέρι.

boro