Η Έμιλι Ρατακόφσκι στέκεται γυμνή στην πολυθρόνα και κρύβει το στήθος της

Καιρό είχαμε να την δούμε σε κάτι. Για ένα διάστημα μέσα στο καλοκαίρι είχαμε απανωτά χτυπήματα από εκείνη. Δεν περνούσε τρίτη συνεχόμενη μέρα χωρίς κάποια φωτογράφιση της. Και ήταν όλες τους στο ίδιο μήκος κύματος. Η Έμιλι Ρατακόφσκι να είναι γυμνή και όλα τα άλλα θα έρθουν.

Κάπως έτσι έμοιαζε το κόνσεπτ των φωτογράφων, που δεν γίνεται να τους κατηγορήσει κανείς, μιας και είχαν στο φακό τους μπροστά έναν θησαυρό, το χέρι του Μίδα, οπότε δεν θα μπορούσαν να την διαχειριστούν διαφορετικά. Όπως δεν γινόταν και η ίδια να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς, οπότε εδώ και ένα δίμηνο περίπου έχει σωπάσει, αλλά έχει πάντα τον τρόπο να υπενθυμίζει την παρουσία της.

Ότι δεν έχει εξαφανιστεί εντελώς, απλώς έκανε δύο βήματα προς τα δεξιά για να μην δείχνει συνέχεια εκείνη ο φακός. Και στο Instagram της είχε ησυχάσει εσχάτως η Έμιλι, αφού, ενώ παλιότερα ανέβαζε αποκαλυπτικές φωτογραφίες, για το ίδιο χρονικό διάστημα έχει επίσης σταματήσει. Όλα αυτά μέχρι σήμερα το πρωί, όταν και ανάρτησε μια φωτογραφία της που φωνάζει από μακριά Έμιλι Ρατακόφσκι.

Και να μην σου τη θυμίζει, από το κόνσεπτ το καταλαβαίνεις ότι είναι αυτή. Η Έμιλι να είναι γυμνή (ένα κομμάτι δαντελένιου υφάσματος μας βάζει σε δίλημμα αν φοράει στρινγκ ή αν είναι σαν καλτσοδέτα), να έχει στηθεί πάνω στην πολυθρόνα και να κρύβει το ελεύθερο στήθος της, ενώ κοιτάζει ψηλά.

emily-ratajkowski-topless-1

toratora