ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΗΛΟ! Αυτοί είναι οι κανόνες για το τέλειο όργιο (SEXY PHOTOS)

Αυτοί είναι οι κανόνες για το τέλειο όργιο (SEXY PHOTOS)

Το πρώτο και το πιο σημαντικό είναι η καθαριότητα. Φανταστείτε να μυρίζουν τα πόδια του μπροστινού κατά τη διάρκεια της πράξης… και καλά θα είναι να μυρίζουν τα πόδια… το χειρότερο είναι να υπάρχει ένας ολόκληρος ασβός μέσα στο πάρτι, ή δύο, ή τρεις…

Άλλος κανόνας είναι τα ταμπού. Όσα περισσότερα ταμπού έχει η ομάδα τόσο δυσκολότερη δουλειά γίνεται. Αν η μία δεν μπορεί στα τέσσερα γιατί έχει οσφυαλγία, ή άλλη δεν γουστάρει από πίσω γιατί φοβάται και η τρίτη δεν παίρνει πίπες γιατί σιχαίνεται… γυρίστε το στην μπιρίμπα. Καλό θα είναι αυτά να ξεκαθαριστούν από την αρχή.

Το θέμα με το προφυλακτικό. Οι σωστές εξηγήσεις κάνουν την σωστή παρτούζα. Όποιος  άντρας έχει θέμα με το προφυλακτικό και δεν μπορεί να ενεργήσει με αυτό, απλά την έκατσε. Σε μια παρτούζα και ειδικά μεταξύ αγνώστων η προφύλαξη είναι απαραίτητη. Λογικά αυτές που συμμετέχουν, θα το απαιτήσουν. Οπότε μην κάνεις τον κόπο για τα προκαταρκτικά γιατί θα μείνεις με το πουλί στο χέρι στη συνέχεια. Αν τώρα οι γυναίκες είναι εστίες μικροβίων και δεν έχουν θέμα με το ελεύθερο, καλό θα ήταν να γίνει η παρτούζα κοντά στο νοσοκομείο Συγγρού για τις απαραίτητες αγωγές που θα πάρετε από τα αφροδίσια που θα έχετε κολλήσει.

Απαγορεύονται τα κινητά τηλέφωνα. Για λόγους ευνόητους. Το να σε πάρει η μάνα σου να σε ρωτήσει τι να φτιάξει για βραδινό και τι ώρα θα γυρίσεις για να είναι ζεστό το πιάτο σου, δεν είναι ότι καλύτερο την ώρα που εσύ ιδρώνεις με τη δίμετρη κοκκινομάλλα που την έχεις στα τέσσερα ενώ μια άλλη σου προσφέρει αβίαστα τη ρώγα της για να γλείψεις…

Προσοχή… μια καλή παρτούζα με τα ίδια πρόσωπα γίνεται για μία, άντε δύο φορές. Μετά την τρίτη φορά θεωρείται σχέση και πλέον οι δυάδες είναι αναπόφευκτες. Σε αυτή την περίπτωση δεν είναι παρτουζα αλλά εσύ είσαι τσαμπατζής και μοιράζεσαι τον ίδιο χώρο με άλλους για να μην πληρώσεις μόνος σου ξενοδοχείο.

Αυτοί είναι οι βασικοί κανόνες και φυσικά άφησα για το τέλος τον κυριότερο…Βάλτε φαντασία…